Aicinām uz apmācībām Kuldīgā par sociālo uzņēmējdarbību

Aicinām uz apmācībām Kuldīgā par sociālo uzņēmējdarbību

Aicinām Jūs piedalīties radošajās un teorētiskajās nodarbībās, ko organizē Sociālās inovācijas centrs Latvijā sadarbībā ar LIAA Kuldīgas biznesa inkubatoru, Kurzemes plānošanas reģionu un Kultūras un mākslas centru “Nātre””. Apmācību saturu izstrādājušas Eiropas organizācijas no Latvijas, Maltas, Īrijas, Grieķijas, Kipras un Horvātijas projekta “RevitaLESE” ietvaros ar mērķi veidot izpratni sociālo uzņēmumu darbiniekiem par uzņēmumu, kuru tie pārstāv, kā veicināt tā atpazīstamību sociālajos tīklos, vairotu motivāciiju sasniegt labākus ekonomiskos, kā arī attīstošos rādītājus.

Apmācības notiks 18. jūlijā klātienē  no pl. 10:00. līdz 16.00 Kuldīgā (Kalpaka iela 4, LIAA Kuldīgas biznesa inkubatora telpās) un 20. jūlijā no pl. 10:00 līdz 14:00 – attālināti (ZOOM platformā).

Tās vadīs – Dace Indrika, Sociālās uzņēmējdarbības vēstniece  Latvijā, un Sandra Miķelsone – Slava, Kurzemes plānošanas reģiona projektu vadītāja.

Pasākums ir bez maksas un tajā ceram, ka ņems dalību vismaz viens Jūsu uzņēmuma darbinieks. Zināms, ka nereti “lokomotīve” un visu par savu uzņēmumu, arī to, ka tas ir sociālais uzņēmums un ko tas pārstāv, zina vien pats vadītājs, tādēļ šeit īpaši aicināti darbinieki, administratori vai jebkuršs Jūsu sociālā uzņēmuma foršais darbinieks.

Apmācību modelis ir izstrādes stadijā, tādēļ pirms to publicē visā Eiropā, svarīgs arī Jūsu viedoklis .

Apmācību laikā Jūs apgūsiet 5 moduļu (3 klātienē, 2 neklātienē) uz uzzināsiet:

  • Kas ir sociālā uzņēmējdarbība? Tās vieta sociālajā pasaules ekonomikā.
  • Kādus sociālos un digitālos resursus varat izmantot, lai veicinātu sava uzņēmuma kapacitāti?
  • Kā sasniegt labākus sociālos rezultātus?
  • Kas ir Zaļā ekonomika?
  • Kam pievērst uzmanību, lai sasniegtu labākus ekonomiskos rādītājus?

Programmā tiks izmantota jaukta mācību pieeja gan klātienes nodarbībās (1 – 3 modulis), gan tīmekļa semināriem attālināti (2-4 modulis). Nodarbības tikušas izstrādāts saskaņā ar Entrecomp un Digicomp vadlīnijām. Mācības tiks apstiprinātas un sertificētas, izmantojot digitālās nozīmītes.

Aicinām piedalīties gan sociālo uzņēmumu vadītājus, gan darbiniekus!

Apmācības ļaus palūkoties uz savu uzņēmumu no cita skatu punkta, kā arī iegūt sadarbības parnerus no citām pasaules valstīm!

Apmācību dalībniekus lūdzam aizpildīt anketu līdz 14. jūlija pl. 15:00.

Uz drīzu tikšanos!

Saturs tiek aizsargāts.