Ar pārliecību par sevi karjeras līkločos!

Ar pārliecību par sevi karjeras līkločos!

Lai stiprinātu sabiedrības, īpaši personu ar īpašajām vajadzībām pašapziņu un veiksmīgu karjeras veidošanu, 22. novembrī no plkst. 13:00 līdz 14:00 aicinām uz tiešsaistes semināru ar Lāsmu Poļikeviču.

Lāsma Poļikeviča ir personības izaugsmes koučs, psihologs apmācībā. Lāsma iedrošina un atbalsta cilvēkus tikt pāri nedrošībai, bailēm, viltvārža izjūtām un sasniegt augstākus mērķus. Vebinārā Lāsma dalīsies ar pieredzi un iedvesmas stāstiem, runās par to, kas uztur zemu pašapziņu un kā vairot pārliecību par sevi, kā arī sniegs atbildes uz jautājumiem, vai pastāv kādi “ātrie” risinājumi un kā strādāt ar sevi un savām domām, lai justos pārliecināti.

Aicinām interesentus līdz 20. novembrim iesūtīt jautājumus, ar kuriem Lāsma iepazīsies pirms nodarbības, un iespēju robežās vebināra laikā sniegs uz tiem atbildes. Jautājumu iesniedz šeit: https://ej.uz/jautajumi_Lasma_Polikevica

Dalībniekiem būs iespēja pieslēgties tiešsaistē, kā arī noskatīties vebināra ierakstu vēlāk sev ērtā laikā.
Ar pārliecību par sevi karjeras līkločos!

Pieslēgšanās informācija:
https://us06web.zoom.us/j/89150851677?pwd=f2H9qVGJthZpoxNd7Fjby3a9kbqUtX.1
Meeting ID: 891 5085 1677
Passcode: 760416
Plašāka informācija par lektori: https://www.lasmapolikevica.lv/ , https://www.linkedin.com/in/lasmapolikevica/

Vebinārs notiek programmas “Iepazīsti tehnoloģijas” karjeras atbalsta aktivitāšu ietvaros. To organizē Evita Pīlēģe, atbalsta biedrība “Kultūras un mākslas centrs “Nātre”” un Zemgales NVO centrs.

 

Saturs tiek aizsargāts.